Current account:

IBAN: RS35265100000001826367
SWIFT: RZBSRSBG

- Donate us!

Frequently asked questions

Hogyan küldhetek pénzadományt?

A szokásos befizető szelvényt(uplatnica) a következő képpen kell kitölteni:
Uplatilac (Befizető): az adományozó neve és elérhetősége
Svrha uplate (A befizetés rendeltetése): donacija zafondaciju
Primalac (Kedvezményezett): Fondacija Poverello, 24414 Hajdukovo, Borisa Kidrića 96a
Račun primaoca (A kedvezményezett szamlaszáma): 265-2410310003377-52
Poziv na broj (Hivatkozási szám): az ön telefonszáma vagy bármilyen szám

Milyen adományra van még szükség?

Lurkóházaink napközi formájában működnek. A mindennapi élethez szükséges mindenféle adományt szeretettel fogadunk (a toalettpapírtól a tisztálkodási szereken keresztül az élelemig és iskolai felszerelésig). Ha céladományt akar eljuttatni akkor ajánlatos kapcsolatba lépni az illetékes házfelelőségével és megbeszélni a részleteket.

Mikor látogathatók és mikor hívhatók a Lurkóházak?

A Lurkóházak elvileg bármelyik időpontban látogathatók és hívhatók.Jótevőinknek azonban azt ajánljuk, hogy munkanapokon 11 és 13 óra között tegyék meg látogatásukat, vagy akkor hívjanak, hiszen az egész nap folyamán foglalkozunk a gyerekekkel és a munkánkhoz (a tanuláshoz, tisztálkodás, kézműves tevékenységünkhöz) rendre és nyugalomra van szükségünk. Ha valaki nem tudja megtenni a hívást vagy a látogatást az ajánlott időpontban, tegye meg szabadon bármely más időpontban.

Mi a pártolótagság és mi a Poverello-csoport?

Pártoló tagunknak tartunk minden olyan személyt, aki havi rendszerességgel (összegtőlfüggetlenül) kívánja támogatni tevékenységünket. Pártolótagjaink pártoló tagsági könyvecskét igényelhetnek. A Poverello-csoport olyan személyek formális csoportja (barátikörök, rokonság), akik egy-egy helységben havi rendszerességgel gyűjtenek adományokat az alapítvány céljaira. Ennek az az előnye, hogy kisebb összegű adományoknál nem kerül többi az eljuttatás vagy átutalás mint amennyi magának az adománynak az értéke. A Poverello csoporttagjai vállalják, hogy lehetőség szerint rendszeresen imádkoznak az alpítvány jótevőiért, munkatársaiért és védenceiért.

Személyesen leadhatom-e valahol a pénzadományomat?

Pénzadományát - az átvevő által kiállított átvételi elismervény ellenében - átadhatja személyesen a támogatásra szánt Lurkóházban, vagy a helyi Poverello-csopor(t)oknál

Our children in 'Lurko'-houses are hoping for nicer future thanks to your donations.

We can achive our aims only with Your support. Be part of our team. Donate us because the love is the most fructuose investition.

On this earth there is no greater force than love.